E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Podpora NVO

 

TechSoup Global

DONACIJSKA SHEMA TECHSOUP SLOVENIA
RAČUNALNIŠKA PROGRAMSKA OPREMA POD UGODNIMI POGOJI ZA NEVLADNE ORGANIZACIJE 

Nevladne organizacije lahko pridobijo programsko opremo bistveno ceneje, kot je tržna cena. Z registracijo v donacijsko shemo Techsoup Slovenija storite prvi korak, k cenejšemu in učinkvitejšemu poslovanju. Na voljo je preko 300 različnih izdelkov podjetja Microsoft.

O programu

Zavod MISSS ponuja nevladnim organizacijam informacije in podporo pri pridobivanju informacijsko komunikacijskih tehnologij pod ugodnimi pogoji. Kot TechSoup Slovenia je od leta 2009 pridružen član vodilne mreže tehnoloških donacij TechSoup Global Network s sedežem v San Franciscu, ki povezuje tehnološke donacije vodilnih proizvajalcev programske in strojne opreme.

Donator

Program omogočajo donacije vodilnih proizvajalcev tehnološke opreme. V Sloveniji je donator podjetje Microsoft, katerega namen je pomagati nevladnemu sektorju pri učinkovitemu razvijanju svojega poslanstva.

Vloga MISSS

Naša vloga pri izvedbi donatorskega programa je pomoč organizacijam pri registraciji, informacije o upravičenosti posameznih organizacij, skrb za natančno uporabo donatorskih smernic, pogojev in kriterijev za pridobitev programske opreme.

Kaj pridobijo nevladne organizacije

Program pomaga nevladnim organizacijam hiter dostop do donirane programske opreme za izjemno nizko administrativno nadomestilo (do 95% ceneje), pridobitev legalne programske opreme in povečano učinkovitosti nevladnih organizacij.

Dostopnost, cena, legalna oprema, učinkovitost

Prvi korak pri pridobitvi donacije je registracija vaše organizacije s katero se ugotovi upravičenost nevladne organizacije do donacije.

Registrirajte se

Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu in je brezplačna, vam pa občutno skrajša čas naročanja opreme, ko se zanjo odločite.

Za več informacij kliknite TUKAJ

Študije primerov: (v pripravi)

Reference:

  • Rdeči noski
  • CNVOS - Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij
  • Očistimo.si
  • Zavod Ypsilon
  • ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje
  • PINA
  • Zveza društev diabetikov Slovenije
  • Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije

Kontakti:

Matjaž Medvešek 
Elektronska pošta: matjaz@misss.org

Facebook