E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

Vabilo na zaključno konferenco CVŽU Ljubljanske urbane regije

Zaključna konferenca projekta Centra vseživljenjskega učenja Ljubljanske urbane regije bo potekala v torek, 22. oktobra 2013, ob 9. uri, v Centru IG, Banija 4, Ig.

Center za dopisno izobraževanje Univerzum skupaj s partnerji zaključuje šestletno obdobje izvajanja dejavnosti v projektu Centra vseživljenjskega učenja Ljubljanske urbane regije. V tem času je s pomočjo državnih in evropskih sredstev izvajalo dejavnost 16 točk vseživljenjskega učenja in 5 dislokacij svetovalnega središča ter spletni portal.

Zaključna konferenca se bo pričela s pozdravnimi nagovori, zatem bomo pregledali rezultate projekta, predstavili izhodišča za nadaljnji razvoj svetovalnih središč. Za tem bomo predstavili posebne dejavnosti CVŽU in nekatere poudarke in dobre prakse Točk vseživljenjskega učenja.

Izvedbo zaključne konference sofinancira ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad in Center za dopisno izobraževanje Univerzum.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Prijave zbirajo po pošti:

CDI Univerzum
Grošljeva 4
1000 Ljubljana

ali po elektronski pošti CVZU@cdi-univerzum.si.