E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

Ob ponedeljkih bo potekala Zabavna angleščina od 16.00 do 17.00 ure z našo prostovoljo Irene, ki je v Sloveniji na Erasmus izmenjavi. Da bodo mladi lahko utrdili in preverili svoje znanje, bo zanje pripravila tudi kviz v aplikaciji Kahoot!.

pumpkin

 

Torek bo dan za čvek. Čvekalnica bo potekala med 15.00 in 16.00 uro.

Sreda bo namenjena glasbi v Glasbenem džemu in kvizu Zabavna matematika. Glasbeno delavnico bo vodila Gaja, naša prostovoljka. Potekala bo od 17.00 do 18.00. Računanje pa bodo mladi vadili v aplikaciji Kahoot!.

music

Kreativnost bodo mladi lahko izrazili na Ustvarjalnici, vsak četrtek med 15.00 in 16.00 uro. Mi smo že polni idej za ustvarjanje in nas že srbijo prsti.

craft

Ob petkih pa bodo mladi kuhali na Kuharskem žuru in tako dobili super ideje za pripravo slastnega obroka ali sladice, s katerimi bodo lahko razvajali svoje bližnje. Kuhali bomo med 14.30 in 16.00.

cooking

Za mlade bomo pripravili tudi kviz Z zabavo do novega znanja, ki bo poskrbel za njihovo splošno razgledanost in večjo informiranosti.

Vse aktivnosti bodo potekale preko platforme ZOOM.

Ob vseh skupinskih dejavnostih pa vzporedno potekajo še individualne aktivnosti:

-          individualno nudenje učne pomoči;

-          svetovalnica za otroke in mladostnike - nudenje podpore in pomoči;

-          individualno druženje prostovoljcev z otrokom/mladostnikom.

Sodelovali bomo na projektu ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” Ane Petrič iz DEOS Centra starejših Notranje Gorice in v sodelovanju z otroki, mladostniki, njihovimi starši in prostovoljci izdelali veliko kratkih pisem ali voščilnic z lepimi željami in pozitivnimi mislimi za starejše. Tako bomo skupaj pripomogli k cilju narisati nasmeh na obraz čim več starostnikom, ki nimajo svojcev.

Pišete nam lahko na dnevni.center@skupajvskupnosti.si ali pa obiščete našo Facebook stran: https://www.facebook.com/skupajvskupnosti/ in nam sledite preko IG: https://www.instagram.com/skupajvskupnosti/

Vabljeni!

 

Fotografije: https://pixabay.com/