E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

 43145

Se tudi vi sprašujete, kako se sploh lotiti vsega skupaj? Mogoče bi svojega »mulca« ali »mulko« najraje kar zaprli v omaro in ga/jo spustili ven, ko bo puberteta minila? Koliko omejiti telefon? In ta utrujajoča pogajanja z opravili, pospravljanjem sobe, učenjem… Smo ga/jo naučili dovolj, da bo znal/a reči ne alkoholu, drogam? Kako se znajde v odnosih s sovrstniki? Kako sploh biti v odnosu z otrokom? Istim otrokom za katerega se sprašujemo ali smo vsa ta leta sploh živeli pod isto streho?

Vabimo vas, da se nam pridružite na srečanju, kjer bomo delili izkušnje, iskali rešitve in odgovore na teme zasvojenosti, odnosov, nasilja in mnoge druge.

Pogovor bo vodila in povezovala Mateja Vilfan, socialna delavka in edukantka geštalt izkustvene družinske terapije iz Društva Brez Limita, z dolgoletnimi izkušnjami na področju duševnega zdravja ter tveganih vedenj mladih.

_____________________________________________________________________________

Pogovor organizira Zavod MISSS v sodelovanju z društvom Brez limita v okviru projekta Svetovalnica Šiška, ki ga financira Mestna občina Ljubljana. Dogodek je za udeležence brezplačen.