E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

 

Sodelujoči v natečaju morajo biti stari med 13 in 35 let. Sodelujejo lahko posamezniki in skupine (npr. šolski razredi, mladinske organizacije ipd.). Vsi izdelki so lahko oddani ali v digitalni ali v fizični (papirnati) obliki. Zaželeno je, da se izdelkom, predvsem likovnim oz. grafičnim, priloži obrazložitev – kako je izdelek povezan z vsebino natečaja.

Razpisane nagrade:

za posameznike:

  1. nagrada: Odeja Škofja Loka opremi vašo posteljo z vzglavnikom in odejo
  2. nagrada: Stol, izdelan pri Mizarstvu Atelšek

3.-10. nagrada: manjše materialne nagrade,

ki sta jih prispevala podjetje M Sora in Mladinski svet Slovenije;

ter za skupino:

1. nagrada: Okrasni vzglavnik Odeje Škofja Loka za vsakega člana skupine

in druge manjše materialne nagrade.

Rok za prijavo: sreda, 14. marec 2018.

Več informacij in prijave na: gremonasvoje@mss.si ali Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana.

V svojih prispevkih ste lahko resni, zabavni, sarkastični, pozitivni, negativni, nenavadni, konvencionalni, inovativni, uporniški itd. Vabljeni k prijavi!

Prijavnica:

Če se želite prijaviti, morate izpolniti prijavnico in jo poslati skupaj s svojim izdelkom na Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov gremonasvoje@mss.si do 14. marca 2018. Za prijavnico pišite na gremonasvoje@mss.si

Če se prijavljate samo kot skupina (in ne tudi kot posamezniki), pod rubriko »ime in priimek« vpišite ime kontaktne osebe za skupino (npr. mentorja), v nadaljevanju pa njen naslov ali naslov sodelujoče organizacije ter tel. št. in e-naslov kontaktne osebe. V rubriko »Leto rojstva« vpišite letnice rojstva sodelujočih oseb (od-do).