E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Prostovoljno delo se na Zavodu MISSS izvaja že od leta 1988. Prostovoljci so vključeni v različne programe, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Preberite več ...

V dnevnem centru nudimo učno pomoč, tematske delavnice, podporo pri reševanju psihosocialnih težav ter prijeten in varen prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa z vrstniki in sodelavci centra.

Prostori dnevnega centra bodo za širšo javnost odprti od 13.00 ure dalje.  Program se bo nadaljeval  z igrami brez meja ter pestrimi aktivnostmi, ki jih bodo pripravile različne organizacije in šole. Uradni del otvoritve se bo pričel ob 17. uri.

Dogodek se bo odvijal v okviru tedna mladih v Ljubljani - KOLAŽ MLADOSTI, ki bo potekal od  25. maja do 2. junija 2016. Rdeča nit letošnjega tedna za mlade naslavlja aktualno družbeno tematiko - spodbujanje strpnosti, solidarnosti in vključevanje ranljivih skupin, še posebej priseljenih otrok in mladostnikov, v novo družbeno okolje.

Program bo povezovala Jana Božič.

Program:

 

Vljudno prosimo, da vašo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov preventiva@misss.org, do srede, 18. maja 2016.

Bodi na tekočem z vsemi novicami na Facebook strani Kolaž mladosti >>

 

nnsg_otvoritev_centra1