E-mail: misss@guest.arnes.si      Telefon: (01) 510 16 70
Ustvarjamo nove priložnosti
Ustvarjamo nove priložnosti
Menu

Zadnja novica

Mestna občina Ljubljana in znotraj nje Mreža mladinskih centrov, katere del je tudi Dnevni center Skupa j skupnosti je že od leta 2019 vključena v pilotni projekt Logbook, ki pa je z letošnjim letom postal bogatejši še za pet novih občin članic. Mladinski centri v osmih občinah tako skupaj nadaljujemo z beleženjem, spremljanjem učinkov mladinskega dela in aktivnostmi pilotnega projekta.

Več

 43145

Se tudi vi sprašujete, kako se sploh lotiti vsega skupaj? Mogoče bi svojega »mulca« ali »mulko« najraje kar zaprli v omaro in ga/jo spustili ven, ko bo puberteta minila? Koliko omejiti telefon? In ta utrujajoča pogajanja z opravili, pospravljanjem sobe, učenjem… Smo ga/jo naučili dovolj, da bo znal/a reči ne alkoholu, drogam? Kako se znajde v odnosih s sovrstniki? Kako sploh biti v odnosu z otrokom? Istim otrokom za katerega se sprašujemo ali smo vsa ta leta sploh živeli pod isto streho?

Vabimo vas, da se nam pridružite na srečanju, kjer bomo delili izkušnje, iskali rešitve in odgovore na teme zasvojenosti, odnosov, nasilja in mnoge druge.

Pogovor bo vodila in povezovala Mateja Vilfan, socialna delavka in edukantka geštalt izkustvene družinske terapije iz Društva Brez Limita, z dolgoletnimi izkušnjami na področju duševnega zdravja ter tveganih vedenj mladih.

_____________________________________________________________________________

Pogovor organizira Zavod MISSS v sodelovanju z društvom Brez limita v okviru projekta Svetovalnica Šiška, ki ga financira Mestna občina Ljubljana. Dogodek je za udeležence brezplačen.